Huidverbetering, huidverjonging & permanente  make-up

Ik ontvang u graag in mijn salon

Mijn missie

Even voorstellen, ik ben Jorine van Breukelen. 28 jaar lentes jong en heb al sinds mijn jeugd een passie voor uiterlijke verzorging. In 2014 ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste maar voor mijn gevoel had ik nog niet de kennis die ik graag wou hebben over de huid en acné.

Ik geloof erin dat iedere huid, op elke leeftijd door de juiste producten kan stralen. ik zie het dan ook als mijn missie om, met de nodige kennis die ik heb op gedaan, het beste uit jou huid te halen. 

In mijn salon richt ik me op langdurige huidverbetering en huidverjonging met kwalitatief hoogwaardige producten. In de salon werk ik met de merken HydroPeptide, Emotion en Estime&sens.

De luxe producten van HydroPeptide zijn gericht op langdurige huidverbetering met klinisch onderlegde resultaten. HydroPeptide maakt in haar producten gebruik van peptides om zo te werken aan cellulaire gezondheid. Dit is alleen mogelijk door middel van een samenwerking met u. Ik geloof er namelijk in dat dit alleen mogelijk is als u thuis de juiste producten voor u huid gebruikt en waar nodig u huid ondersteund met veilige en hoogwaardige voedingssupplementen. 

In een intake gesprek zullen we u wensen, uw huidige cosmetica en eventuele ervaringen uit het verleden bespreken. Ik zal u kennis laten maken met de wereld van HydroPeptide en u daarna een uitgebreid behandel en thuisgebruik advies geven.

Als u de samenwerking aan wilt gaan start u eerst met de producten voor thuis gebruik en over 14 dagen ontvang ik u in de salon voor een behandeling. De behandelingen van HydroPeptide zijn heel intensief waardoor het resultaat van behandeling nog mooier is als u al 2 weken de producten thuis gebruikt. U huid heeft op dat moment de juiste bouwstoffen om vooruit te gaan en het resultaat te behouden.

Naast schoonheidsspecialiste ben ik sinds 2018 een door SkinQuip opgeleid en gediplomeerd permanente make-up artist. In maart 2019 heb ik een tweedaagse masterclass gevolgd gegeven door Tatiana Polivanova, een grote Internationale Master en Speaker binnen ons vak. Ik zal de komende jaren masterclasses blijven volgen om zo bij te blijven en te groeien in dit mooie vak. 


Bellen