Huidverbetering, huidverjonging & permanente  make-up

Ik ontvang u graag in mijn salon

Massage's 

Waarom een massage gezond is?
Vaak hoor ik dat een massage alleen goed is voor de ontspanning, echter zijn er nog veel meer redenen om een massage te boeken.

-Een massage bevorderd de aanmaak van witte bloedcellen waardoor je immuunsysteem een boost krijgt.
-Een massage leert je ontspannen waardoor je een betere nachtrust krijgt.
-Je spierknopen worden los gemasseerd waardoor jij je herboren voelt. Een verlichting bij pijn
-Je bloed circulatie word gestimuleerd waardoor je organen en spieren een betere stofwisseling krijgen.
-Tijdens een massage voel jij je helemaal ontspannen waardoor er gelukshormonen vrijkomen.
-Een massage helpt stress en angst te verminderen. Door een massage neemt het stress hormoon cortisol af en een massage brengt de bloeddruk omlaag waardoor je helemaal kan ontspannen. Om deze reden kunnen massage's helpen tijdens het herstellen van een burn-out.
-Een massage werkt als pijnstilling. Tijdens een massage triggeren hetzelfde deel van de hersenen als pijnstilling waardoor een massage pijn verlichtend kan helpen.

Tijdens de massages word er gewerkt met een natuurlijke amandelolie, aan deze olie word indien u hier tegen kan een etherische olie toegevoegd

Rug-,schouder- en nekmassage
30 minuten durende massage van de rug, schouders en nek. 
Een aanrader wanneer je in het dagelijkse leven veel last hebt van je rug en schouderpartij, door dit regelmatig te laten masseren (iedere 4 a 6 weken) voorkom je klachten.
Lichaamsmassage
Tijdens deze 60 minuten durende massage worden je voeten, benen, handen, armen en rug gemasseerd. Deze massage is heerlijk wanneer je echt even toe bent aan ontspanning of als je naast veel spanning in je rug, ook veel spanning in je benen ervaart.
van top tot teen massage

 

Ervaar wat 90 minuten ontspanning met je lichaam en geest doen. Deze massage zorgt ervoor dat je helemaal ontspant en is heerlijk wanneer je echt toe bent aan rust.
Lichaamsmassage inclusief gelaats-,hoofdhuid- en oormassage.

 

Warm waterkussen massage

 

De ultieme ontspanning!
Tijdens deze massage ligt u op een warm waterkussen, dit zorgt voor een optimale doorbloeding en ontspanning van de spieren en het zenuwstelsel. U ligt de gehele massage op u rug waardoor deze massage uitermate geschikt is voor mensen met rugklachten, bekkenklachten, ademhalingsproblemen of voor zwangere vrouwen*.


*Tijdens het eerste trimester van de zwangerschap masseren wij niet. Tijdens de zwangerschap gebruiken wij geen etherische olie.


Bellen